O SES KADOOĞLU

" Sanat güzelliğin ifadesidir. Bu ifade söz ile olursa şiir, nağme ile olursa musiki, nakş ile olursa ressamlık, oyma ile olursa heykeltıraşlık, bina ile olursa mimarlık olur."
       Okulumuzda yaklaşık olarak yüz elli öğrencinin katılımıyla başlayıp ön elemeleri okulumuzda "O Ses Kadooğlu" adıyla yapılan ses yarışması programı finali ve müzik gösterisi 22 Şubat 2022 tarihinde, Hacı Kemal Kadooğlu konferans salonunda gerçekleşti.Yarışma öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından yoğun ilgi gördü.Bir dönemlik yoğun çalışma ve emeklerin meyvesinin toplanacağı finalde; heyecanları yüzlerinden okunsa da bu yetenekli öğrencilerimiz bizleri  kimi zaman bizleri türkü ezgilerine katarak uzak diyarlara kimi zaman da tüm sıkıntılarımızı unutturacak neşeli şarkılarıyla mest etti. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere madalya verildi. Bu güzel organizasyonda emeği geçen okulumuz müzik öğretmenleri Hande GÜLER ve Onur Hanege'ye teşekkür ederiz.

02.03.2022 354

1.Fatma Sude Orhan 7-F