TÜBİTAK 4006 10. Dönem Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Milli Teknoloji Hamlesi çerçevesinde ülkemizin emin adımlarla ilerlediği bilim ve teknoloji yolculuğunda geleceğimizin teminatı gençlerimizin bilimsel proje hazırlama ve sunma deneyimi elde ettikleri 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının 10. Dönemi kapsamında 4006-A ve 4006-B çağrılarına yapılan proje başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Özgünlüğe ve intihale dikkat edilen bu yılda 20 projemizin tamamının desteklenme hakkı kazandığını sevinçle kutlamaktayız. Emeği geçen başta proje yürütücümüz Ferhat YAVUZ olmak üzere projelerde  görev alacak öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca bizlere bu süreçte destek olan okul müdürümüz Şahin ÇAPA 'ya tüm proje ekibi ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Fuar tarihi ve davetiyeler web sitemizden önümüzdeki aylar içerisinde açıklanacaktır.

15.10.2023 73

15-10-2023